Verge Remei

 

 

 


Pàgina principal de la Parròquia
1939 | 2019 - LXXX anniversario repromissionis - 16ena. edició
Anar a Facebook -->
Declarada Festa tradicional d'interès nacional (Acord de la Generalitat de Catalunya GOV/255/2010 - DOGC 5766 30.11.2010)
Altres idiomes
Castellano --> English version --> Français -->

LÍMITS DE SECTORS 2009

 

Des de les Quinquennals del 2009 s'ha limitat el perímetre dels recorreguts de la Mare de Déu del Remei com a conseqüència de la creixent dispersió urbanística del nostre poble, tant a Alcanar com a Les Cases. Aquesta dispersió provocava algunes aturades prolongades on es perdia l’ordre i el ritme de la processó, i generava un increment excessiu de la durada de la mateixa. Aquets fets dificultaven la consecució ùltima de les processons, que no és altra que caminar amb oració juntament amb la Mare de Deu.

Es va considerar també que, ja que s’havia de mantenir la divisió en nou dies d’aquests itineraris, els sectors respectius no podien crèixer de forma indefinida al mateix ritme que l’expansió urbanística.

És per això que es va marcar un límit en els cascs urbans d’Alcanar i Les Cases fora del qual no es portarà la imatge de la Mare de Déu. Aquest límit el podeu veure en el plànol que teniu enllaçat a la columna de la dreta.

 

 

Plànol d'Alcanar. Límit de sectors

Veure plànol >>

 

Plànol de Les Cases. Límit de sector

Veure plànol >>

Tornar a dalt ^^^  

www.quinquennals.cat ----------------------------------------- © Parròquia d'Alcanar - Junta d'Administració del Remei